Videoproduktion

Videomarkedsføring kan bruges til at promovere din virksomhed, services eller produkter til forskellige målgrupper.

Ved hjælp af videoproduktion kan man præsentere budskaber til målgruppen og gøre det lettere forståeligt og mindre komplekst. Videoer kan være effektivt i ens markedsføring, da det skaber blikfang, samtidig med det bidrager til at øge din virksomheds kendskabsgrad.

Drømmer du om, at arbejde med kvalitets video content i din markedsføring? Så læs med her.

Eksempel på stemningsvideo til Freshland

Video fra event hos Fleasing A/S

Hvordan foregår det?

Vi tilbyder f.eks. en 30 sekunder lang videoer, som versioneres til både Facebook, Instagram, LinkedIn og Display, med standard lyddesign.

Processen starter med et 30 min. intromøde over teams. Her drøfter vi jeres ønsker til budskab, målgruppe og videoproduktion. Dernæst udarbejder udarbejder vi et storyboard. Der bliver sat en hel dag af til optagelse og ligeledes en dag til redigering. Herefter har du mulighed for at komme med rettelser i tre korrekturrunder.

I sidste ende ejer du alle rettigheder til din video, samt musikrettigheder såfremt der benyttes musik i din video.

Når du tænker på kvalitetsvideo til markedsføring vil din første indskydelse måske være, at det er dyrt. Men, hvad hvis vi kan fortælle dig, at det faktisk slet ikke er så dyrt, som du måske går og tror?

Vores priser starter nemlig fra 17.500 kr.

Digital Media Videoproduktion

Hvorfor benytte video?

Levende billeder skaber ekstra blikfang og øger chancen for interaktion på f.eks. dine annoncer. Videoer kan derudover påvirke dine sanser og følelser på en måde, som et stillbillede nødvendigvis ikke kan.

Budskab og informationer kan leveres nemt og hurtigt og video content øger generelt engagementet hos beskuerne. En video kan derudover fremstå mere personlig og levende end billeder, hvilket kan bidrage til øget tillid og troværdighed. Sidst, men ikke mindst, video er universelt; alle kan forstå det.

 

Hvad skal en god video indeholde?

Det er svært at definere præcis, hvad der skal til, for at en video bliver god. Der er dog nogle populære fokusområder i video content. For det første er det vigtigt at præsentere seeren for et skarpt budskab, allerede inden for de første 5-10 sekunder. Du kan anvende storytelling, da dette vækker følelser, skab tillid og relationer. Det kan være en god idé at benytte grafiske elementer til at understøtte dit budskab. Du kan med fordel også anvende undertekster, da seeren ikke nødvendigvis har lyd på deres enhed.

Lad ikke seeren være i tvivl om, at DU er afsender!

Hvilken video skal vi lave?

Der findes mange forskellige former for video til markedsføring – så uanset branche er der en video til alle. Når du har styr på budskabet, kan vi rådgive dig til den rette type af video.

Produktvideo

En video hvor et eller flere produkter er i fokus og vises fra forskellige vinkler, samt viser funktionaliteten og relevante informationer.

Introduktionsvideo

Fokus på produktet og hvordan det anvendes efter købet, med f.eks. en guide til at samle produktet eller anvende det i praksis, således det let kan tages i brug.

Virksomhedspræsentation

Sæt fokus på din virksomhed i en video, så du giver brugeren et indblik i hvilke mennesker I er, samt hvilke værdier og miljø der er vigtigt for jer.

Interview

Interview, typisk udført af en repræsentant fra virksomheden, der fortæller om jeres produkter / services eller  virksomheden generelt. Du kan også inddrage eksisterende kunders oplevelser, og øge troværdigheden ved potentielle nye kunder.

Stemningsvideo

Sælger du oplevelser eller ydelser, så kan en stemningsvideo være det rette for dig. Her handler det om at give brugeren en hel speciel stemning og vække specifikke følelser.

Animationsvideo

Animationsvideoer er en lidt anderledes måde at kommunikere visuelt på. De bruges til både, at vise dit produkt, fortælle om din virksomhed eller gøre et komplekst budskab simpelt.

Skal vi hjælpe dig med produktion af din video?

Video markedsføring kan vises på størstedelen af alle platforme, så det er helt op til dig, hvor du vil eksponere din målgruppe.

Du kan læse mere om de forskellige platforme velegnet til video content her: Facebook, Display, Instagram og LinkedIn

Kontakt os
Videoproduktion