SEO

SEO (Search Engine Optimization) er processen med at optimere din hjemmeside, hvor det primære fokus er at gøre den mere relevant og brugervenlig. Jo mere relevant og brugervenlig din hjemmeside er, desto bedre er dens forudsætninger for at opnå en høj rangering på Google.

Digital Media Google Ads

Hvorfor skal man arbejde med SEO?

Hos Digital Media har vi delt vores SEO løsning op i tre kategorier, som vi løbende har fokus på, når vi arbejder med SEO for vores kunder.

  • On page optimering hvor vi optimerer indholdet på siden, så det matcher de søgeordsindgange vi skal optimere på. Dertil sikrer vi en rød tråd i strukturen fra overskriften på Google, og indtil brugeren møder det relevante indhold på hjemmesiden.
  • Teknisk optimering indebærer løbende sikring af, at dit website indekseres korrekt, hastighedsoptimering og hjælp til at gøre det forståeligt for søgemaskinerne, hvad der er på siden.
  • Linkbuilding hvor vi bygger eksterne links, som øger troværdigheden til hjemmesiden. Vi arbejder også med den interne link struktur, som øger brugervenligheden og sikrer at brugerne nemt kan navigere rundt i indholdet.

Resultaterne af SEO kommer over tid, og skabes på baggrund af ovenstående indsatser.

Hos Digital Media anbefaler vi altid vores kunder, at betragte SEO som en af de mest grundlæggende elementer i deres digitale strategi. Har man ikke en god hjemmeside med relevant indhold for brugeren, kan man hurtig spilde mange annoncekroner.

En anden fordel ved en god og relevant hjemmeside er, at Google Ads (tekstannoncerne på Google) bliver billigere, og får en bedre kvalitetsscore, og dermed vil man få mere ud af sine annoncekroner på Google. Læs mere om Google Ads her.

Er din hjemmeside
synlig på Google?

Vores hold består af profiler med mange års erfaring fra mediehuse, mediebureauer og medieudbydere. Vi har en bred vifte af erfaring fra samarbejder med både større og mindre virksomheder, som vi glædeligt deler ud af.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for sparring til din virksomheds online strategi og eksekvering.

Kontakt os
Kaninhul