Hvem er vi egentlig?

Vi er et digitalt bureau, som hjælper vores kunder med online strategi og eksekvering, herunder display annoncering, sociale medier, SEO, Google Ads og grafisk design. Vi har en bred vifte af erfaring, som vi glædeligt deler ud af.

Digital Media grundlag
Anna Dahl Bruun
Anna Dahl BruunClient Service Coordinator
Som praktikant i Client Service teamet sidder jeg til dagligt og udvider mine kompetencer indenfor kundehåndtering, digitale kampagner på diverse platforme og online strategier. Samtidig bruger jeg min teoretiske viden fra min uddannelse til handelsøkonom fra Copenhagen Business Academy.
I mit arbejde går jeg op i at få tingene til at ske og altid finde den mest effektive løsning. Derudover vægter jeg kvalitet, tryghed og en god kontakt i min arbejdsproces. Jeg har altid JA-hatten på og elsker at se mine ideer komme til liv.

adb@digitalmedia.dk
+45 31 41 21 14

Besnik Ljoki
Besnik LjokiClient Manager
Med en uddannelse indenfor salg er jeg, i min rolle som Client Manager, altid meget opmærksom på at aflæse og forstå behov og dermed udarbejde den helt rigtige løsning netop til dig. Arbejdet skal være ordentligt og dine problematikker skal være løst, så det giver mening for dig og din virksomhed. Her i teamet gør vi os meget i at analysere markedet, så vi sammen kan se vækst under hele forløbet.
Privat interesserer jeg mig meget for biler og sport – Jeg har tilbage i tiden spillet fodbold på højt plan, så denne interesse slipper ikke så let.

bl@digitalmedia.dk
+45 31 41 21 14

Bo Klæstrup Jensen
Bo Klæstrup JensenCFO & Partner
Med over 10 års erfaring inden for økonomiledelse finder jeg næring i at udvikle smidigere processer, så der kan være fuld fokus på samarbejdet med kunden. Med dybdegående viden om både salgs- og konsulentvirksomhed bidrager jeg til at løfte noget af administrationsbyrden af de øvrige ansattes skuldre, samt at være med til at drøfte den organisatoriske udvikling, som skal være med til at fastholde en høj kvalitet af leverancer til kunderne. Jeg er den – til tider – stille person, som murer mig inde, når jeg hygger mig med store Excel-ark.

bkj@digitalmedia.dk
+45 31 41 31 24

Daniel Pinderup
Daniel PinderupBusiness Developer
Jeg er nysgerrig og i plus på initiativ, og kommer fra at indsamle og behandle handlingsrettede informationer som sergent i Forsvaret. Siden da har jeg arbejdet et årti med digital markedsføring i ind- og udland, fra små opstartsvirksomheder til regionale industriledere. Det tætteste jeg kommer på komfort, er når jeg får et problem at løse – mit mantra er ”sulten ulv jager bedst”.
Min fritid går med så ophidsende eventyr som læsning, skak, politik og frivilligt arbejde. Og så kan jeg også godt lide huledykning.

dph@digitalmedia.dk
+45 61 71 78 73

Emilie Dam Larsen
Emilie Dam Larsen Graphic Designer
Med en uddannelse som multimediedesigner med speciale i frontend development, hjælper jeg dig sikkert igennem opsætningen af dit display banner. Jeg brænder for iøjnefaldende grafisk design og nytænkende kreative løsninger. Jeg er struktureret og er god til at få eksekveret nye idéer – og følge opgaven helt til dørs. Jeg elsker den kreative proces og at bruge mine hænder. Jeg har derfor selv drejet alle kaffekopperne i skabet og pustet glaslamperne over spisebordet.

edl@digitalmedia.dk
+45 31 41 31 67

Josephine Christiansen
Josephine ChristiansenHead of Client Service & Partner
Med kunden i hånden gennem hele samarbejdet, rådgiver og eksekverer jeg primært i Display, SoMe og Google Ads, og hvordan de kan skabe resultater. Med marketing erfaring fra Scandic Hotels, og en bachelor i international handel og markedsføring tager jeg relevant viden med hver dag på kontoret. Mine kolleger kalder mig en ”en modig nørd”, når min Macbook vendes på hovedet og en skruetrækker findes frem, hvis den melder fejl.

jch@digitalmedia.dk
+45 31 41 21 25

Julie Kjær Nicolajsen
Julie Kjær NicolajsenRegnskabsassistent
Med en relativ ny uddannelse inden for Økonomi i bagagen, brænder jeg for at søge ny viden, udfordre mig selv, og få tingene til at stemme. Som person er jeg en optimistisk humørspreder, som altid følger en opgave til dørs. Jeg bruger en del af min fritid på at udforske og prøve nye ting, om det er et nyt kæledyr jeg ikke vidste jeg var allergisk overfor eller rejse til nye lande.

jkn@digitalmedia.dk
+45 31 41 31 57

Lasse Wittendorf
Lasse WittendorfClient- & Sales Director & Partner
At gå helhjerte ind i alt hvad vi foretager os og have den ekstra dedikation i arbejdet med vores kunder, er vigtigt for mig.
For med flere års digital erfaring fra mediebranchen har jeg erfaret, at kunderne skal kunne mærke os, og at transparente samarbejder skaber tillid blandt vores partnere og øger varigheden i samarbejdet. Flere gange månedligt trækker jeg i sportstøjet, når der enten skal spilles fodbold eller kegler – det er 50/50 om folk er mest overrasket over, at kegler stadig eksistere den dag i dag, eller en på 32 år løbende konkurrere i det.

lw@digitalmedia.dk
+45 20 15 10 10

Magnus Haugsted
Magnus HaugstedData Analyst
Med en marketinguddannelse i rygsækken arbejder jeg til hverdag med at forstå potentielle kunders behov, problematikker og muligheder. Jeg lægger stor vægt på at det stykke arbejde jeg laver er ordentligt, transperant og skaber værdi for vores kunder. I GTM teamet bruger vi meget tid på at analysere markeder og brancher så vi kan rådgive vores kunder bedst muligt mod øget vækst og kendskab.
Jeg bruger meget af min tid på sport, både som tilskuer og udøver – specielt fodbold, padel og cykling er blandt favoritterne.

mah@digitalmedia.dk
+45 20 15 10 10

Maja Elvstrøm Myrälf
Maja Elvstrøm MyrälfClient Service Manager
Som uddannet markedsføringsøkonom fra Copenhagen Business Academy sidder jeg i Client Service teamet og eksekverer vores samarbejdspartners strategier på digitale platforme, som jeg løbende overvåger tæt og optimerer på, for at sikre den bedst mulige kampagne. I mit arbejde går jeg meget op i at levere et godt, ordentligt og ærligt produkt og samtidig holde en god kontakt, så du som kunde føler dig tryg i hele processen.
Trods det at være struktureret og kreativ ofte ikke går hånd i hånd, er det de to ord der beskriver mig bedst.

mm@digitalmedia.dk
+45 31 41 21 14

Martin Klitvad
Martin KlitvadCEO & Partner
At analysere kunderne, være uafhængig rådgiver og bygge digitale strategier er der, hvor jeg finder min største motivation. Med 15 år i forskellige specialistroller i mediebranchen, herunder JP/Politikens Hus og Clear Channel, har jeg tilegnet mig relevant viden om markedsføring og strategi, som jeg nyder at dele ud af i samarbejdet med kunderne. Hos Digital Media er det mit ansvar, at alle har en sjov hverdag og de bedste forudsætninger for at skabe resultater for vores kunder. Privat er jeg gør-det-selv typen, der tror på, at jeg kan bygge det meste, så længe jeg kan se DIY videoer på YouTube.

mk@digitalmedia.dk
+45 31 41 31 68

Martin Witt
Martin WittFotograf
Michelle Hansen
Michelle HansenClient Service Manager
Med en igangværende uddannelse inden for marketing hjælper jeg til dagligt kunderne med online markedsføring på diverse digitale platforme. Jeg har ny viden med i bagagen fra skolebænken, som jeg gerne benytter når vi taler strategi eller eksekvering af digitale indsatser. Som person er jeg løsningsorienteret og en evig optimist med et stort planlægger-gen, som gør jeg altid har en To-Do liste med i tasken eller liggende på kontorbordet.

mih@digitalmedia.dk
+45 31 41 21 27

Stine Dorry Meulengracht Madsen
Stine Dorry Meulengracht MadsenGraphic Designer
Hvad enten du har brug for nye visitkort eller animerede bannere til din næste display-kampagne, er du i trygge hænder hos mig. Med en bachelor i kommunikationsdesign og erfaring fra flere webbureauer, strukturerer jeg den kreative proces lige fra den første idé til endelige visuelle designløsninger. Jeg er altid den første, til at finde vejen ud af et Escape Room – så når der skal tænkes ud af boksen, kommer mine kollegaer til mig.

stm@digitalmedia.dk
+45 31 41 31 37

Vil du med på holdet?

Vi søger løbende talenter, som ønsker at skabe værdi for vores kunder og samtidig bidrage til en sjov hverdag med masser af god energi.

Se vores ledige stillinger nedenfor.

Ledige stillinger
Kikkert