Hvem er vi egentlig?

Vi er et digitalt bureau, som hjælper vores kunder med online strategi og eksekvering, herunder display annoncering, sociale medier, SEO, Google Ads og grafisk design. Vi har en bred vifte af erfaring, som vi glædeligt deler ud af.

Martin Klitvad
Martin KlitvadCEO & Partner
At analysere kunderne, være uafhængig rådgiver og bygge digitale strategier er der, hvor jeg finder min største motivation. Med 15 år i forskellige specialistroller i mediebranchen, herunder JP/Politikens Hus og Clear Channel, har jeg tilegnet mig relevant viden om markedsføring og strategi, som jeg nyder at dele ud af i samarbejdet med kunderne. Hos Digital Media er det mit ansvar, at alle har en sjov hverdag og de bedste forudsætninger for at skabe resultater for vores kunder. Privat er jeg gør-det-selv typen, der tror på, at jeg kan bygge det meste, så længe jeg kan se DIY videoer på YouTube.

mk@digitalmedia.dk
+45 31 41 31 68

Andreas Falk
Andreas FalkDigital Director & Partner
Det fylder en stor del af min hverdag at sikre, at vi er med helt fremme, sådan at kvaliteten af vores løsninger er i top, og at vores kunder kan få udbytte af det. Mediebranchen udvikler sig hele tiden, og når vi følger med udviklingen, gør vi det muligt at tilbyde værdifulde tidssvarende løsninger for vores kunder. Med en baggrund på både reklame- og mediebureau, taler jeg begge sprog, og hjælper derfor også ofte vores kunder med at arbejde den samlede løsning på plads.

asf@digitalmedia.dk
+45 23 20 76 77

Christian Mertins Vøldike
Christian Mertins VøldikeClient Manager & Team lead
Jeg hjælper og styrker forretninger gennem digital-marketings løsninger. Mit fokus ligger i at bringe et sammenspil mellem Google Ads, SEO, SoMe og derigennem skabe et skalerbart og bæredygtigt set-up. Jeg elsker at bidrage til at indfri uforløste vækstmuligheder og økonomisk potentiale på tværs af alle brancher.
Mine kollegaer hiver fat i mig, når den helt rigtige løsning skal matches op til specifikke behov.

cvv@digitalmedia.dk
+45 31 41 21 04

Philip Peetz-Schou
Philip Peetz-SchouDigital Advisor
Jeg rådgiver kunder i digital marketings løsninger, hvor to løsninger aldrig er ens. Jeg er kundens mand og løber gerne den ekstra kilometer for at opnå kundens ønsker. Med rødder i Herning holdes dialogen altid jordnær – Det er vigtigt for mig, at kunderne oplever et udbytte af de digitale løsninger de får ved os. Det er de færreste af mine kollegaer der vil udfordre mig i en sprint – da jeg også løber den ekstra kilometer i fritiden.

pps@digitalmedia.dk
+45 31 41 21 14

Josephine Christiansen
Josephine ChristiansenClient Service Manager
Med kunden i hånden gennem hele samarbejdet, rådgiver og eksekverer jeg primært i Display, SoMe og Google Ads, og hvordan de kan skabe resultater. Med marketing erfaring fra Scandic Hotels, og en bachelor i international handel og markedsføring tager jeg relevant viden med hver dag på kontoret. Mine kolleger kalder mig en ”en modig nørd”, når min Macbook vendes på hovedet og en skruetrækker findes frem, hvis den melder fejl.

jch@digitalmedia.dk
+45 31 41 21 25

Alexander Brendborg
Alexander BrendborgClient Service Coordinator
Til dagligt rådgiver og hjælper jeg kunder til profitabel vækst ved brug af online markedsføring på digitale platforme. Jeg nyder at have mange bolde i luften, men sætter samtidig en dyd i at opretholde en struktureret tilgang til de opgaver jeg stilles overfor. Med en strategisk uddannelse bidrager jeg med en målrettet og løsningsorienteret tilgang, hvor dialog med kunden altid er i fokus.

alb@digitalmedia.dk
+45 31 41 21 27

Michelle Hansen
Michelle HansenClient Service Coordinator
Med en igangværende uddannelse inden for marketing hjælper jeg til dagligt kunderne med online markedsføring på diverse digitale platforme. Jeg har ny viden med i bagagen fra skolebænken, som jeg gerne benytter når vi taler strategi eller eksekvering af digitale indsatser. Som person er jeg løsningsorienteret og en evig optimist med et stort planlægger-gen, som gør jeg altid har en To-Do liste med i tasken eller liggende på kontorbordet.

mih@digitalmedia.dk
+45 31 41 21 27

Bo Klæstrup Jensen
Bo Klæstrup JensenCFO & Partner
Med over 10 års erfaring inden for økonomiledelse finder jeg næring i at udvikle smidigere processer, så der kan være fuld fokus på samarbejdet med kunden. Med dybdegående viden om både salgs- og konsulentvirksomhed bidrager jeg til at løfte noget af administrationsbyrden af de øvrige ansattes skuldre, samt at være med til at drøfte den organisatoriske udvikling, som skal være med til at fastholde en høj kvalitet af leverancer til kunderne. Jeg er den – til tider – stille person, som murer mig inde, når jeg hygger mig med store Excel-ark.

bkj@digitalmedia.dk
+45 31 41 31 24

Morten Jæger
Morten JægerAccounting Assistant
I baggagen har jeg en kontoruddannelse med speciale i økonomi – så har du spørgsmål til betaling, fakturering el. lignende, er det mig du skal have fat på. Jeg har læst samtlige Harry Potter bøger – op til flere gange – og er vist lidt af en IT-nørd. Er der problemer med mail, filer eller interne systemer, er jeg den første min kollegaer går til og med et par IT-besværgelser og en smule teknisk tryllestøv, kan jeg løse de fleste problemer.

mj@digitalmedia.dk
+45 31 41 21 81

Stine Dorry Meulengracht Madsen
Stine Dorry Meulengracht MadsenGraphic Designer
Hvad enten du har brug for nye visitkort eller animerede bannere til din næste display-kampagne, er du i trygge hænder hos mig. Med en bachelor i kommunikationsdesign og erfaring fra flere webbureauer, strukturerer jeg den kreative proces lige fra den første idé til endelige visuelle designløsninger. Jeg er altid den første, til at finde vejen ud af et Escape Room – så når der skal tænkes ud af boksen, kommer mine kollegaer til mig.

stm@digitalmedia.dk
+45 31 41 31 37

Felina Averhoff
Felina AverhoffGraphic Designer
Med en uddannelse i entreprenørskab og design, vil du hos mig opleve en kreativ tankegang med en løsningsorienteret tilgang. Hvis din virksomhed trænger til en ny visuel identitet eller du har behov for sparring til din næste kampagnes budskab, er det mig du skal have fat i. Jeg er den, som holder det gyldne overblik og sørger for en rød design tråd fra start til slut. Jeg har et kæmpe gåpåmod, så når fliserne skal skiftes i badeværelset, griber jeg selv til hammer og mejsel.

fav@digitalmedia.dk
+45 31 41 31 69

Vil du med på holdet?

Vi søger løbende talenter, som ønsker at skabe værdi for vores kunder og samtidig bidrage til en sjov hverdag med masser af god energi.

Se vores ledige stillinger nedenfor.

Ledige stillinger