Hvem er vi egentlig?

Vi er et digitalt bureau, som hjælper vores kunder med online strategi og eksekvering, herunder display annoncering, sociale medier, SEO, Google Ads og grafisk design. Vi har en bred vifte af erfaring, som vi glædeligt deler ud af.

Alexander Brendborg
Alexander BrendborgClient Service Coordinator
Til dagligt rådgiver og hjælper jeg kunder til profitabel vækst ved brug af online markedsføring på digitale platforme. Jeg nyder at have mange bolde i luften, men sætter samtidig en dyd i at opretholde en struktureret tilgang til de opgaver jeg stilles overfor. Med en strategisk uddannelse bidrager jeg med en målrettet og løsningsorienteret tilgang, hvor dialog med kunden altid er i fokus.

alb@digitalmedia.dk
+45 31 41 21 27

Andreas Falk
Andreas FalkDigital Director & Partner
Det fylder en stor del af min hverdag at sikre, at vi er med helt fremme, sådan at kvaliteten af vores løsninger er i top, og at vores kunder kan få udbytte af det. Mediebranchen udvikler sig hele tiden, og når vi følger med udviklingen, gør vi det muligt at tilbyde værdifulde tidssvarende løsninger for vores kunder. Med en baggrund på både reklame- og mediebureau, taler jeg begge sprog, og hjælper derfor også ofte vores kunder med at arbejde den samlede løsning på plads.

asf@digitalmedia.dk
+45 23 20 76 77

Bo Klæstrup Jensen
Bo Klæstrup JensenCFO & Partner
Med over 10 års erfaring inden for økonomiledelse finder jeg næring i at udvikle smidigere processer, så der kan være fuld fokus på samarbejdet med kunden. Med dybdegående viden om både salgs- og konsulentvirksomhed bidrager jeg til at løfte noget af administrationsbyrden af de øvrige ansattes skuldre, samt at være med til at drøfte den organisatoriske udvikling, som skal være med til at fastholde en høj kvalitet af leverancer til kunderne. Jeg er den – til tider – stille person, som murer mig inde, når jeg hygger mig med store Excel-ark.

bkj@digitalmedia.dk
+45 31 41 31 24

Emilie Dam Larsen
Emilie Dam Larsen Graphic Designer
Med en uddannelse som multimediedesigner med speciale i frontend development, hjælper jeg dig sikkert igennem opsætningen af dit display banner. Jeg brænder for iøjnefaldende grafisk design og nytænkende kreative løsninger. Jeg er struktureret og er god til at få eksekveret nye idéer – og følge opgaven helt til dørs. Jeg elsker den kreative proces og at bruge mine hænder. Jeg har derfor selv drejet alle kaffekopperne i skabet og pustet glaslamperne over spisebordet.

edl@digitalmedia.dk
+45 31 41 31 67

Jannick Nielsen
Jannick NielsenSenior Client Manager & Teamlead
Josephine Christiansen
Josephine ChristiansenHead of Client Service
Med kunden i hånden gennem hele samarbejdet, rådgiver og eksekverer jeg primært i Display, SoMe og Google Ads, og hvordan de kan skabe resultater. Med marketing erfaring fra Scandic Hotels, og en bachelor i international handel og markedsføring tager jeg relevant viden med hver dag på kontoret. Mine kolleger kalder mig en ”en modig nørd”, når min Macbook vendes på hovedet og en skruetrækker findes frem, hvis den melder fejl.

jch@digitalmedia.dk
+45 31 41 21 25

Julie Kjær Nicolajsen
Julie Kjær NicolajsenRegnskabsassistent
Lasse Wittendorf
Lasse WittendorfClient- & Sales Director
At gå helhjerte ind i alt hvad vi foretager os og have den ekstra dedikation i arbejdet med vores kunder, er vigtigt for mig.
For med flere års digital erfaring fra mediebranchen har jeg erfaret, at kunderne skal kunne mærke os, og at transparente samarbejder skaber tillid blandt vores partnere og øger varigheden i samarbejdet. Flere gange månedligt trækker jeg i sportstøjet, når der enten skal spilles fodbold eller kegler – det er 50/50 om folk er mest overrasket over, at kegler stadig eksistere den dag i dag, eller en på 32 år løbende konkurrere i det.

lw@digitalmedia.dk
+45 20 15 10 10

Magnus Haugsted
Magnus HaugstedClient Service Coordinator
Maja Myrälf
Maja MyrälfClient Service Coordinator
Martin Klitvad
Martin KlitvadCEO & Partner
At analysere kunderne, være uafhængig rådgiver og bygge digitale strategier er der, hvor jeg finder min største motivation. Med 15 år i forskellige specialistroller i mediebranchen, herunder JP/Politikens Hus og Clear Channel, har jeg tilegnet mig relevant viden om markedsføring og strategi, som jeg nyder at dele ud af i samarbejdet med kunderne. Hos Digital Media er det mit ansvar, at alle har en sjov hverdag og de bedste forudsætninger for at skabe resultater for vores kunder. Privat er jeg gør-det-selv typen, der tror på, at jeg kan bygge det meste, så længe jeg kan se DIY videoer på YouTube.

mk@digitalmedia.dk
+45 31 41 31 68

Michelle Hansen
Michelle HansenClient Service Manager
Med en igangværende uddannelse inden for marketing hjælper jeg til dagligt kunderne med online markedsføring på diverse digitale platforme. Jeg har ny viden med i bagagen fra skolebænken, som jeg gerne benytter når vi taler strategi eller eksekvering af digitale indsatser. Som person er jeg løsningsorienteret og en evig optimist med et stort planlægger-gen, som gør jeg altid har en To-Do liste med i tasken eller liggende på kontorbordet.

mih@digitalmedia.dk
+45 31 41 21 27

Theresa Klæbel
Theresa KlæbelClient Manager
Thomas Tinglev
Thomas TinglevSenior Client Manager
Simone Marie Olsen
Simone Marie OlsenGraphic Designer
Stine Dorry Meulengracht Madsen
Stine Dorry Meulengracht MadsenGraphic Designer
Hvad enten du har brug for nye visitkort eller animerede bannere til din næste display-kampagne, er du i trygge hænder hos mig. Med en bachelor i kommunikationsdesign og erfaring fra flere webbureauer, strukturerer jeg den kreative proces lige fra den første idé til endelige visuelle designløsninger. Jeg er altid den første, til at finde vejen ud af et Escape Room – så når der skal tænkes ud af boksen, kommer mine kollegaer til mig.

stm@digitalmedia.dk
+45 31 41 31 37

Vil du med på holdet?

Vi søger løbende talenter, som ønsker at skabe værdi for vores kunder og samtidig bidrage til en sjov hverdag med masser af god energi.

Se vores ledige stillinger nedenfor.

Ledige stillinger