Hvem er vi egentlig?

Vi er et digitalt bureau, som hjælper vores kunder med online strategi og eksekvering, herunder display annoncering, sociale medier, SEO, Google Ads og grafisk design. Vi har en bred vifte af erfaring, som vi glædeligt deler ud af.

Søren Hyldgaard
Søren HyldgaardCEO & Partner
Min ”røde tråd” er at udvikle gode sammenhængende planer, der virker for kunderne samt spille sammen med et dedikeret og engageret hold, der vil gøre en forskel. Jeg har mange års kommerciel erfaring på C-level inde fra de største mediehuse og har arbejdet med de fleste mediekategorier. Jeg er fascineret af det konstant dynamiske digitale medielandskab, hvor vi jo nok også finder de bedste løsninger.
Jeg er ret nysgerrig af natur og vil meget gerne forstå hvordan og hvorfor tingene hænger sammen som de gør. Det harmonerer ikke særlig godt med at være en ivrig motionsløber, der prøver at acceptere nedadgående pace.

sh@digitalmedia.dk
+45 21 29 21 37

Josephine Christiansen
Josephine ChristiansenDirector, Client Service & Products
Med kunden i hånden gennem hele samarbejdet, rådgiver og eksekverer jeg primært i Display, SoMe og Google Ads, og hvordan de kan skabe resultater. Med marketing erfaring fra Scandic Hotels, og en bachelor i international handel og markedsføring tager jeg relevant viden med hver dag på kontoret. Mine kolleger kalder mig en ”en modig nørd”, når min Macbook vendes på hovedet og en skruetrækker findes frem, hvis den melder fejl.

jch@digitalmedia.dk
+45 31 41 21 25

Lasse Wittendorf
Lasse WittendorfClient- & Sales Director & Partner
At gå helhjertet ind i alt hvad vi foretager os og have den ekstra dedikation i arbejdet med vores kunder, er vigtigt for mig. For med flere års digital erfaring fra mediebranchen har jeg erfaret, at kunderne skal kunne mærke os, og at transparente samarbejder skaber tillid blandt vores partnere og øger varigheden i samarbejdet.

Flere gange månedligt trækker jeg i sportstøjet, når der enten skal spilles fodbold eller kegler – det er 50/50 om folk er mest overrasket over, at kegler stadig eksisterer den dag i dag, eller at en mand på 35 år løbende konkurrerer i det.

lw@digitalmedia.dk
+45 20 15 10 10

Bo Klæstrup Jensen
Bo Klæstrup JensenCFO & Partner
Med over 10 års erfaring inden for økonomiledelse finder jeg næring i at udvikle smidigere processer, så der kan være fuld fokus på samarbejdet med kunden. Med dybdegående viden om både salgs- og konsulentvirksomhed bidrager jeg til at løfte noget af administrationsbyrden af de øvrige ansattes skuldre, samt at være med til at drøfte den organisatoriske udvikling, som skal være med til at fastholde en høj kvalitet af leverancer til kunderne. Jeg er den – til tider – stille person, som murer mig inde, når jeg hygger mig med store Excel-ark.

bkj@digitalmedia.dk
+45 31 41 31 24

Casper Evald Hessel
Casper Evald HesselController

Som controller i regnskabsafdelingen trives jeg med tal og struktur. Mit fokus er at sikre effektive systemer, så mine kolleger kan koncentrere sig om det direkte kundesamarbejde. Mine professionelle kompetencer omfatter kvantitativ og kvalitativ analyse, strategisk forandringsledelse, web-markedsføring, sociale medier og web-redaktion. Privat nyder jeg livet med min kæreste og vores lille datter og derudover interesserer jeg mig for sport, lystfiskeri og foreningsliv.

ceh@digitalmedia.dk

Julie Kjær Nicolajsen
Julie Kjær NicolajsenRegnskabsassistent
Med en relativ ny uddannelse inden for Økonomi i bagagen, brænder jeg for at søge ny viden, udfordre mig selv, og få tingene til at stemme. Som person er jeg en optimistisk humørspreder, som altid følger en opgave til dørs. Jeg bruger en del af min fritid på at udforske og prøve nye ting, om det er et nyt kæledyr jeg ikke vidste jeg var allergisk overfor eller rejse til nye lande.

jkn@digitalmedia.dk
+45 31 41 31 57

Michelle Hansen
Michelle HansenClient Service Manager
Med en endt uddannelse som markedsføringsøkonom, trives jeg i rollen som en dedikeret Client Service Manager, der dagligt arbejder med at styrke samarbejdspartners online tilstedeværelse på forskellige digitale platforme. Den viden, jeg gennem tiden har tilegnede mig, er nu en integreret del af min tilgang, og den kommer tydeligt til udtryk, når jeg arbejder med strategiudvikling og eksekvering af digitale kampagner.
Jeg er en løsningsorienteret person og en urokkelig optimist med et stærkt talent for planlægning, som afspejler sig i min altid opdaterede To-Do liste, enten i tasken eller på mit kontorbord.

mih@digitalmedia.dk
+45 31 41 21 27

Maja Elvstrøm Myrälf
Maja Elvstrøm MyrälfClient Service Manager
Som markedsføringsøkonom fra Copenhagen Business Academy sidder jeg i Client Service teamet og eksekverer vores samarbejdspartners strategier på digitale platforme, som jeg løbende overvåger tæt og optimerer på, for at sikre den bedst mulige kampagne. I mit arbejde går jeg meget op i at levere et godt, ordentligt og ærligt produkt og samtidig holde en god kontakt, så du som kunde føler dig tryg i hele processen.
Trods det at være struktureret og kreativ kan lyde modstridende, er det de to ord der beskriver mig bedst.

mm@digitalmedia.dk
+45 31 41 21 14

Anna Dahl Bruun
Anna Dahl BruunClient Service Coordinator
Som praktikant i Client Service teamet sidder jeg til dagligt og udvider mine kompetencer indenfor kundehåndtering, digitale kampagner på diverse platforme og online strategier. Samtidig bruger jeg min teoretiske viden fra min uddannelse til handelsøkonom fra Copenhagen Business Academy.
I mit arbejde går jeg op i at få tingene til at ske og altid finde den mest effektive løsning. Derudover vægter jeg kvalitet, tryghed og en god kontakt i min arbejdsproces. Jeg har altid JA-hatten på og elsker at se mine ideer komme til liv.

adb@digitalmedia.dk
+45 31 22 55 10

Victoria Kilime Lauritsen
Victoria Kilime LauritsenClient Service Coordinator
Jeg har læst til markedsføringsøkonom på Copenhagen Business Academy og været i praktik her i Digital Media. Dette har resulteret i, at jeg nu dagligt sidder i Client Service Teamet og er med til at udvikle nye kampagner på diverse platforme. Jeg udnytter min tillærte teori fra skolebænken og omsætter den til praksis. På arbejdspladsen lægger jeg vægt på et positivt arbejdsmiljø med høj faglighed, da jeg tror på, at det er her de bedste resultater skabes. Både privat og professionelt elsker jeg at være kreativ og komme på nye idéer. Derudover sætter jeg stor pris på en dagsorden og en tjekliste, jeg kan få krydset af.

vkl@digitalmedia.dk
+45 31 41 21 14

Jonas Hauger
Jonas HaugerGraphic Designer
Med en bachelor i kommunikationsdesign og med bred erfaring i alt lige fra kommunikationsafdelinger i databranchen og ved diverse festivaler, til fotografvirksomheder og freelance arbejde, arbejder jeg med både grafisk design og layout til web og print, billedbehandling og retouch, og jeg er altid på jagt efter de nyeste tendenser og hacks, som kan tage min faglighed til det næste niveau.
Når jeg ikke designer, bruger jeg tiden på at være kreativ med musikken, og holder mig sund med træning. Desuden følger jeg meget med i fodbold, og du kan ofte finde mig på sportsbaren i en Leeds-trøje, når de spiller.

jha@digitalmedia.dk
+45 28 70 43 24

Nikolaj Kragslund
Nikolaj KragslundClient Manager
Daniel Pinderup
Daniel PinderupBusiness Developer
Jeg er nysgerrig og i plus på initiativ, og kommer fra at indsamle og behandle handlingsrettede informationer som sergent i Forsvaret. Siden da har jeg arbejdet et årti med digital markedsføring i ind- og udland, fra små opstartsvirksomheder til regionale industriledere. Det tætteste jeg kommer på komfort, er når jeg får et problem at løse – mit mantra er ”sulten ulv jager bedst”.
Min fritid går med så ophidsende eventyr som læsning, skak, politik og frivilligt arbejde. Og så kan jeg også godt lide huledykning.

dhp@digitalmedia.dk
+45 61 71 78 73

Martin Witt
Martin WittFotograf
Siden jeg har kunnet holde et kamera i hænderen, har jeg elsket at indfange motiver og øjeblikke i tiden. Det har udviklet sig til en passion for foto og film, drevet af en konstant nysgerrighed på at lege med nye ideer og udvikle nye koncepter. Som fotograf er min fornemmeste opgave, at visualisere hvem du er, hvad din virksomhed laver og hvilke produkter og services du leverer. Det gør jeg gennem professionelle billeder, film og droneoptagelser.

Jeg er typen, der har svært ved at sidde stille alt for lang tid af gangen og har derfor også altid gang i et nyt projekt. Det kan være alt fra endelig at få fikset det løse bordben eller bestille billetter til næste rejse ud i verden.

Vil du med på holdet?

Vi søger løbende talenter, som ønsker at skabe værdi for vores kunder og samtidig bidrage til en sjov hverdag med masser af god energi.

Se vores ledige stillinger nedenfor.

Ledige stillinger
Kikkert