Hvem er vi egentlig?

Vi er et digitalt bureau, som hjælper vores kunder med online strategi og eksekvering, herunder display annoncering, sociale medier, SEO, Google Ads og grafisk design. Vi har en bred vifte af erfaring, som vi glædeligt deler ud af.

Digital Media grundlag
Andreas Falk
Andreas FalkDigital Director & Partner
Det fylder en stor del af min hverdag at sikre, at vi er med helt fremme, sådan at kvaliteten af vores løsninger er i top, og at vores kunder kan få udbytte af det. Mediebranchen udvikler sig hele tiden, og når vi følger med udviklingen, gør vi det muligt at tilbyde værdifulde tidssvarende løsninger for vores kunder. Med en baggrund på både reklame- og mediebureau, taler jeg begge sprog, og hjælper derfor også ofte vores kunder med at arbejde den samlede løsning på plads.

asf@digitalmedia.dk
+45 23 20 76 77

Bo Klæstrup Jensen
Bo Klæstrup JensenCFO & Partner
Med over 10 års erfaring inden for økonomiledelse finder jeg næring i at udvikle smidigere processer, så der kan være fuld fokus på samarbejdet med kunden. Med dybdegående viden om både salgs- og konsulentvirksomhed bidrager jeg til at løfte noget af administrationsbyrden af de øvrige ansattes skuldre, samt at være med til at drøfte den organisatoriske udvikling, som skal være med til at fastholde en høj kvalitet af leverancer til kunderne. Jeg er den – til tider – stille person, som murer mig inde, når jeg hygger mig med store Excel-ark.

bkj@digitalmedia.dk
+45 31 41 31 24

Daniel Pinderup
Daniel PinderupBusiness Developer
Jeg er nysgerrig og i plus på initiativ, og kommer fra at indsamle og behandle handlingsrettede informationer som sergent i Forsvaret. Siden da har jeg arbejdet et årti med digital markedsføring i ind- og udland, fra små opstartsvirksomheder til regionale industriledere. Det tætteste jeg kommer på komfort, er når jeg får et problem at løse – mit mantra er ”sulten ulv jager bedst”.
Min fritid går med så ophidsende eventyr som læsning, skak, politik og frivilligt arbejde. Og så kan jeg også godt lide huledykning.

dph@digitalmedia.dk
+45 61 71 78 73

Emilie Dam Larsen
Emilie Dam Larsen Graphic Designer
Med en uddannelse som multimediedesigner med speciale i frontend development, hjælper jeg dig sikkert igennem opsætningen af dit display banner. Jeg brænder for iøjnefaldende grafisk design og nytænkende kreative løsninger. Jeg er struktureret og er god til at få eksekveret nye idéer – og følge opgaven helt til dørs. Jeg elsker den kreative proces og at bruge mine hænder. Jeg har derfor selv drejet alle kaffekopperne i skabet og pustet glaslamperne over spisebordet.

edl@digitalmedia.dk
+45 31 41 31 67

Glen Brown
Glen BrownClient Manager
Med en uddannelse i økonomi, salg og rådgivning arbejder jeg i hverdagen med alle tre kompetencer. Jeg går meget op i at være transparent og opbygge et godt samarbejde på de bedste præmisser. Kunden skal høres og være i fokus, da vi ønsker den bedste oplevelse for kunden. Tillid er alt, da det er det vigtigste element i et godt og længerevarende samarbejde.
Jeg bruger min fritid på fodbold, som jeg har spillet i over 13 år. Hvis ikke jeg spiller fodbold, så ser jeg mit favorithold spille og misser ikke en kamp.

glb@digitalmedia.dk
+45 31 60 67 24

Josephine Christiansen
Josephine ChristiansenHead of Client Service
Med kunden i hånden gennem hele samarbejdet, rådgiver og eksekverer jeg primært i Display, SoMe og Google Ads, og hvordan de kan skabe resultater. Med marketing erfaring fra Scandic Hotels, og en bachelor i international handel og markedsføring tager jeg relevant viden med hver dag på kontoret. Mine kolleger kalder mig en ”en modig nørd”, når min Macbook vendes på hovedet og en skruetrækker findes frem, hvis den melder fejl.

jch@digitalmedia.dk
+45 31 41 21 25

Julie Kjær Nicolajsen
Julie Kjær NicolajsenRegnskabsassistent
Med en relativ ny uddannelse inden for Økonomi i bagagen, brænder jeg for at søge ny viden, udfordre mig selv, og få tingene til at stemme. Som person er jeg en optimistisk humørspreder, som altid følger en opgave til dørs. Jeg bruger en del af min fritid på at udforske og prøve nye ting, om det er et nyt kæledyr jeg ikke vidste jeg var allergisk overfor eller rejse til nye lande.

jkn@digitalmedia.dk
+45 31 41 31 57

Lasse Wittendorf
Lasse WittendorfClient- & Sales Director
At gå helhjerte ind i alt hvad vi foretager os og have den ekstra dedikation i arbejdet med vores kunder, er vigtigt for mig.
For med flere års digital erfaring fra mediebranchen har jeg erfaret, at kunderne skal kunne mærke os, og at transparente samarbejder skaber tillid blandt vores partnere og øger varigheden i samarbejdet. Flere gange månedligt trækker jeg i sportstøjet, når der enten skal spilles fodbold eller kegler – det er 50/50 om folk er mest overrasket over, at kegler stadig eksistere den dag i dag, eller en på 32 år løbende konkurrere i det.

lw@digitalmedia.dk
+45 20 15 10 10

Magnus Haugsted
Magnus HaugstedGTM Specialist
Med en marketinguddannelse i rygsækken arbejder jeg til hverdag med at forstå potentielle kunders behov, problematikker og muligheder. Jeg lægger stor vægt på at det stykke arbejde jeg laver er ordentligt, transperant og skaber værdi for vores kunder. I GTM teamet bruger vi meget tid på at analysere markeder og brancher så vi kan rådgive vores kunder bedst muligt mod øget vækst og kendskab.
Jeg bruger meget af min tid på sport, både som tilskuer og udøver – specielt fodbold, padel og cykling er blandt favoritterne.

mah@digitalmedia.dk
+45 31 41 21 27

Mathias Grøndahl
Mathias GrøndahlGTM Support
Med en igangværende uddannelse inden for markedsføring sidder jeg i GTM Support og laver markedsanalyser, behovsanalyser, Go To Market strategier m.m. Jeg brænder for at hjælpe små og mellemstore virksomheder med at få øget bekendtskab eller profitabel vækst via digital markedsføring.
Jeg er stor motorsportsfan, så søndagene bliver ofte brugt på Formel 1 eller WEC. Derudover kører jeg selv til trackdays i bl.a. Danmark og Sverige.

mag@digitalmedia.dk
+45 31 41 21 27

Maja Elvstrøm Myrälf
Maja Elvstrøm MyrälfClient Service Manager
Som uddannet markedsføringsøkonom fra Copenhagen Business Academy sidder jeg i Client Service teamet og eksekverer vores samarbejdspartners strategier på digitale platforme, som jeg løbende overvåger tæt og optimerer på, for at sikre den bedst mulige kampagne. I mit arbejde går jeg meget op i at levere et godt, ordentligt og ærligt produkt og samtidig holde en god kontakt, så du som kunde føler dig tryg i hele processen.
Trods det at være struktureret og kreativ ofte ikke går hånd i hånd, er det de to ord der beskriver mig bedst.

mm@digitalmedia.dk
+45 31 41 21 14

Martin Klitvad
Martin KlitvadCEO & Partner
At analysere kunderne, være uafhængig rådgiver og bygge digitale strategier er der, hvor jeg finder min største motivation. Med 15 år i forskellige specialistroller i mediebranchen, herunder JP/Politikens Hus og Clear Channel, har jeg tilegnet mig relevant viden om markedsføring og strategi, som jeg nyder at dele ud af i samarbejdet med kunderne. Hos Digital Media er det mit ansvar, at alle har en sjov hverdag og de bedste forudsætninger for at skabe resultater for vores kunder. Privat er jeg gør-det-selv typen, der tror på, at jeg kan bygge det meste, så længe jeg kan se DIY videoer på YouTube.

mk@digitalmedia.dk
+45 31 41 31 68

Martin Witt
Martin WittFotograf
Mette Olsen
Mette OlsenClient Service Coordinator
Med mit igangværende studie, hvor jeg læser til markedsføringsøkonom, medbringer jeg ny teoretisk viden fra skolebænken, samt tekniske færdigheder indenfor bl.a. display, strategi, SoMe og Google Ads. Med 8 års erfaring fra servicebranchen i rygsækken, er du garanteret en god og tryg kundeoplevelse, hvor du bliver holdt i hånden hele vejen. Jeg bliver beskrevet som detaljeorienteret, imødekommende og kreativ, og har altid gang i malingen, hækletøjet eller hjemmelavede smykker.

meo@digitalmedia.dk
+45 31 41 21 27

Michelle Hansen
Michelle HansenClient Service Manager
Med en igangværende uddannelse inden for marketing hjælper jeg til dagligt kunderne med online markedsføring på diverse digitale platforme. Jeg har ny viden med i bagagen fra skolebænken, som jeg gerne benytter når vi taler strategi eller eksekvering af digitale indsatser. Som person er jeg løsningsorienteret og en evig optimist med et stort planlægger-gen, som gør jeg altid har en To-Do liste med i tasken eller liggende på kontorbordet.

mih@digitalmedia.dk
+45 31 41 21 27

Simone Marie Olsen
Simone Marie OlsenGraphic Designer
Med en uddannelse i Communication design and Media, hjælper jeg vores kunder med grafisk opsætningen af deres annoncer, så de bliver ligesom de drømmer om og måske endnu bedre. Jeg er struktureret og brænder for kreativ kommunikation og innovative løsninger, og så sørger min krøllede hjerne altid for at omsætte ideer til visuel handling. Trods jeg kun er 1.55 m., er jeg hurtigt…og altid den første, der når i mål i 100m løb

smo@digitalmedia.dk
+45 31 41 31 69

Stine Dorry Meulengracht Madsen
Stine Dorry Meulengracht MadsenGraphic Designer
Hvad enten du har brug for nye visitkort eller animerede bannere til din næste display-kampagne, er du i trygge hænder hos mig. Med en bachelor i kommunikationsdesign og erfaring fra flere webbureauer, strukturerer jeg den kreative proces lige fra den første idé til endelige visuelle designløsninger. Jeg er altid den første, til at finde vejen ud af et Escape Room – så når der skal tænkes ud af boksen, kommer mine kollegaer til mig.

stm@digitalmedia.dk
+45 31 41 31 37

Tobias Schäffer
Tobias SchäfferGTM support
Som studerende markedsføringsøkonom på CPH Business, har jeg lært en masse, som jeg anvender i praksis i dagligdagen, hvor jeg sidder med opgaver som Go To Market strategier, forberedelse til kundemøder, leadgenerering, markedsanalyser m.m.
Udover det er jeg kæmpe fodboldfan, når det kommer til Manchester United, og jeg misser aldrig en god kamp.

tos@digitalmedia.dk
+45 31 41 21 27

Vil du med på holdet?

Vi søger løbende talenter, som ønsker at skabe værdi for vores kunder og samtidig bidrage til en sjov hverdag med masser af god energi.

Se vores ledige stillinger nedenfor.

Ledige stillinger
Kikkert