Karriere

Vil du være en del af Digital Media? Vi søger løbende ildsjæle til både fuldtidsstillinger, praktikstillinger samt traineeforløb. Du kan se vores ledige stillinger nedenfor. Finder du ikke det job du søger, er du altid velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.

Vil du med på holdet?

Digital Media er en virksomhed i rivende udvikling. Vi søger løbende talenter, som vil være med til at skabe værdi for vores kunder og samtidig bidrage til en sjov hverdag med masser af god energi.

Ledige stillinger

Vi søger praktikanter til vores Client Service Team på Østerbro kontoret. Vil du udvide dine kompetencer indenfor kundehåndtering, digitale kampagner på diverse platforme og online strategier, så er stillingen måske noget for dig?

Se stillingsopslag

Vi søger trainees til vores stærke digitale Salgsteam på Østerbro i København. Vil du udvide dine kompetencer indenfor salg, digitale strategier og samtidigt skabe en karriere i branchen, så er stillingen måske noget for dig?
– Tøv ikke med at sende en ansøgning.

Se stillingsopslag

Vi har allerede fart på hos Digital Media, men ambitionerne er større. Derfor søger vi endnu en dygtig salgsprofil til vores salgsteam. Er du god til skabe trygge rammer for kunderne og sælge gode løsninger, og ikke såkaldt “pistol-salg”? Så er stillingen måske noget for dig?

Se stillingsopslag

Fandt du ikke den stilling, som du søgte? Du er altid meget velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning på mail kontakt@digitalmedia.dk

Digital Media.. Hvad er du for en snegl?

Vi er et digitalt bureau, som hjælper vores kunder med online strategi og eksekvering, herunder display annoncering, sociale medier, SEO, Google Ads og grafisk design.

Vores hold består af profiler med mange års erfaring fra mediehuse, mediebureauer og medieudbydere. Vi har en bred vifte af erfaring, som vi glædeligt deler ud af.

Læs mere
Hvad er du for en snegl