Karriere

Vil du være en del af Digital Media? Vi søger løbende ildsjæle til både fuldtidsstillinger, praktikstillinger samt traineeforløb. Du kan se vores ledige stillinger nedenfor. Finder du ikke det job du søger, er du altid velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.

Vil du med på holdet?

Vi søger løbende gode folk, som vil være med til at skabe værdi for vores kunder.

Ledige stillinger

Vi søger endnu en dygtig salgsprofil til vores salgsteam. Er du god til skabe trygge rammer for kunderne og sælge gode løsninger? Så er stillingen måske noget for dig?

Se stillingsopslag

Vi søger praktikanter til vores Client Service Team på Østerbro kontoret. Vil du udvide dine kompetencer indenfor kundehåndtering, digitale kampagner på diverse platforme og online strategier, så er stillingen måske noget for dig?

Se stillingsopslag

Vi søger en opsøgende og talentfuld mødebooker til vores succesfulde salgsteam med en attraktiv bonusordning uden loft og med rig mulighed for personlig og karrieremæssig udvikling. Er det dig?

Se stillingsopslag

Fandt du ikke den stilling, som du søgte? Du er altid meget velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning på mail kontakt@digitalmedia.dk

Digital Media.. Hvad er du for en snegl?

Vi er et digitalt bureau, som hjælper vores kunder med online strategi og eksekvering, herunder display annoncering, sociale medier, SEO, Google Ads og grafisk design.

Vores hold består af profiler med mange års erfaring fra mediehuse, mediebureauer og medieudbydere. Vi har en bred vifte af erfaring, som vi glædeligt deler ud af.

Læs mere
Hvad er du for en snegl