Karriere

Vil du være en del af Digital Media? Vi søger løbende ildsjæle til både fuldtidsstillinger, praktikstillinger samt traineeforløb. Du kan se vores ledige stillinger nedenfor. Finder du ikke det job du søger, er du altid velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.

Vil du med på holdet?

Digital Media er en virksomhed i rivende udvikling. Vi søger løbende talenter, som vil være med til at skabe værdi for vores kunder og samtidig bidrage til en sjov hverdag med masser af god energi.

Ledige stillinger

Vi søger en erfaren digital salgskonsulent til vores kontor i København.

Se stillingsopslag

Vi søger en digital salgstrainee til vores kontor i København. Vedkommende skal have interesse i digitale løsninger og en drøm om at blive en top performende sælger.

Se stillingsopslag

Vi søger en marketing praktikant til vores kontor i København. Bliv en del af Digital Medias Customer Success Team og kom helt tæt på arbejdet med kunderne og digitale kampagner.

Se stillingsopslag

Fandt du ikke den stilling, som du søgte? Du er altid meget velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning på mail kontakt@digitalmedia.dk

Hvem er Digital Media?

Vi er et digitalt bureau, som hjælper vores kunder med online strategi og eksekvering, herunder display annoncering, sociale medier, SEO, Google Ads og grafisk design.

Vores hold består af profiler med mange års erfaring fra mediehuse, mediebureauer og medieudbydere. Vi har en bred vifte af erfaring, som vi glædeligt deler ud af.

Læs mere