Grafisk design

Din visuelle fremtoning udadtil er essentiel for din virksomhed og er en del af dens eksistensberettigelse. Det er derfor vigtigt at bibeholde en rød tråd på tværs af kanaler både online og offline. Dette skaber tryghed samt genkendelighed hos din målgruppe.

Digital Media Grafisk Design

Et godt design er med til at skabe gode resultater

Vi mener, at alle brands fortjener en stærk visuel profil.

Fordelene ved grafisk design er mange. Du kan skabe stor tryghed og genkendelighed hos din målgruppe, og et brand er i stor grad kendetegnet ved troværdighed. Til sidst kan vi skræddersy dit design til alle annoncører og platforme.

Det er vigtigt at bibeholde en rød tråd på tværs af alle dine kanaler såsom hjemmeside, SoMe platform og reklamer. Vi hjælper med at finde den helt rigtige stil til din virksomhed, og være konsekvent og ensartet i brugen heraf. Design er ikke tidløst, men et godt design holder længere og signalerer overskud.

Digital Media Visuel identiet

Visuel identitet

Din visuelle identitet er din virksomheds billede udadtil. Det er vigtigt at gøre sig en række grundige overvejelser, da det har stor indvirkning på hvordan dit brand opfattes. Dit brand er meget mere end blot et flot logo. Alle designmæssige løsninger bør gennemtænkes for at styrke din troværdighed og øge din kendskabsgrad på markedet. Fonte, farver, stil og illustrationer bør altid følge en rød tråd på tværs af medier og kanaler.

Vi har flere års erfaring med både udarbejdelse af visuelle identiteter fra bunden og samtidig stort fokus på at opretholde og styrke allerede eksisterende brand identiteter, når vi udarbejder grafiske løsninger.

Digital Media Visitkort

Tryksager

Selvom verden bliver mere og mere digitaliseret, spiller det trykte medie fortsat en vigtig rolle for mange virksomheders markedsføring og brand. Vores digitale fokus er højt, men i stedet for at se bort fra det trykte medie, fokuserer vi i stedet på løsninger, som skaber stærk synergi på tværs af analoge og digitale platforme.

Vi brænder for godt design, både digitalt og på tryk. Vores grafikere har mange års erfaring med udarbejdelse af alt fra messemateriale såsom plakater, flyers, roll-ups til visitkort og dokumentopsætninger.

Digital design

Digitale løsninger kommer i mange forskellige udformninger og det kræver en grafisk forståelse, at vide hvad der virker og hvad der ikke gør. Vi ved, at et godt digitalt design er med til at skabe gode resultater. Derfor fokuserer vi altid på, at sætte os ind i virksomhedens målgruppe og behov, før designprocessen starter.

Vi har erfaring med digitale løsninger på tværs af mange forskellige kanaler. Om end du ønsker en videokampagne på sociale medier, stilstående bannere på specifikke nyhedssites eller animerede HTML5 display-bannere, står vores grafikere klar til at hjælpe dig til en effektiv og skarp eksekveret kampagne.

Skal vi hjælpe dig med den røde tråd?

Vores hold består af profiler med mange års erfaring fra mediehuse, mediebureauer og medieudbydere. Vi har en bred vifte af erfaring fra samarbejder med både større og mindre virksomheder, som vi glædeligt deler ud af.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for sparring til din virksomheds online strategi og eksekvering.

Kontakt os
Rød tråd